معاون پروژه بینالمللی حفاظت از یوزپلنگ آسیایی گفت: سازمان حفاظت محیط زیست با همیاری خیرین تلاش کرده است تا فضای امنی را برای یوزپلنگ فراهم کند. به عنوان نمونه در یکی از محلهای عبور یوز زیرگذری به طول هشت کیلومتر ایجاد کرده است.
معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست از مسئولان سازمان جنگلها و مراتع خواست تا در اجرای طرحهای مقابله با گردوغبار، از مالچپاشی نفتی در زیستگاههای حیات وحش خودداری کنند.
جنبش اختیاری انقراض انسان (VHEMT)، یک جنبشی محیط زیستی است که مردم را به جلوگیری از تولیدمثل و ایجاد فرزندان جدید دعوت میکند. در این جنبش، از انقراض انسان به عنوان موجودی که بیشترین آسیبها را، خصوص پس از صنعتی شدن به کره زمین وارد کرده است، حمایت میشود.
مدیرکل دفتر حیات وحش و تنوع زیستی سازمان محیط زیست گفت: علایم بالینی و رفتاری پلنگ تندوره از جمله بینایی، رفتارهای طبیعی، وضعیت عمومی حیوان و پاسخ به محرکهای محیطی در روزهای اخیر نسبت به آغاز اقدامات درمانی، پیشرفت قابل توجهی را نشان داده اگرچه هنوز وضعیت حیوان تثبیت نشده است.
طی دهه اخیر به دلیل خشکسالی، کاهش بارشها و بروز پدیده گرد و غبار این بیماری تشدید شده است و درختان در مقابل آن ضعیف شدهاند. متاسفانه در حال حاضر نیز بیماری زغال بلوط بسیار شیوع پیدا کرده است و میتوان گفت که تقریبا ۵۰ درصد درختان بلوط زاگرس در نواحی ایلام، لرستان وکهگیلویه و بویراحمد به این بیماری دچار شدهاند.
در حالیکه عده ای حیوان صفت، نه به حیوانات رحم می کنند و نه به حامیان حقوق آنها و در پی آزار و شکنجه آنها هستند، اما هنوز هم خیرینی وجود دارند که به فکر ساخت سرپناه برای این موجودات زبان بسته می باشند.
معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست از تصمیم این سازمان برای اعتراض به رأی دادگاه پرونده «ایران»، ماده یوزپلنگ نجات یافته از دست قاچاقچیان، خبر داد و گفت: در مهلت قانونی تجدیدنظرخواهی میکنیم چون امکان بازگشت «ایران » به طبیعت وجود ندارد.
حمید ظهرابی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: شورای عالی معادن در پی اعتراض سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به واگذاری معدن تراورتن میمه واقع در پناهگاه حیاتوحش موته استان اصفهان، پروانه صادر شده برای این معدن را لغو کرد.
یک فعال محیط زیست گفت: حیات وحش به هیچ عنوان ظرفیت تعداد بالای پروانه شکار صادر شده را ندارند و این میزان مجوز شکار برای شرایط کنونی محیط زیست بیرحمانه است.
یک فعال محیط زیست گفت: شنزارهای خوزستان که زیستگاه گونههای کمیابی همچون آهوی شنی است کانون ریزگرد نیستند اما هزینه بیتالمال صرف مالچپاشی این مناطق و نابودی حیات وحش میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان از مشاهده لاشه یک دلفین در سواحل چابهار خبر داده که با توجه به وضعیت ظاهری لاشه دلفین مذکور، چندین روز از مرگ این پستاندار دریایی گذشته است.
یک کارشناس بخش پژوهش انجمن یوزپلنگ ایرانی گفت: آخرین آمار رسمی منتشر شده در مورد جمعیت یوزپلنگهای آسیایی مربوط به سال ۲۰۱۶ است که در آن تعداد یوزها کمتر از ۴۰ قلاده تخمین زده شد. در صورت انتشار اطلاعات جدید مشخص میشود که وضعیت یوز وخیمتر است.